Bogdán Balázs - Ulu


Kedvenc zenék: Rob Zombie, Zyklon, Zorall, Metallica, Korn, Slipknot, In Flames, Maiden, Amon Amarth, Eluvite, Mortiis, Turmion Katilot, Rammstein, Laibach, Terrorfakt, Corpse Carving, Fintroll, Korpiklaani, Copy Con, stb

Kedvenc könyvek: minden ami szerepjáték és minden ami fantasy

Kedvenc filmek: X-men sorozat, Star Wars, Ponyvaregény, 300, Meet the spartans, Vektor, Bazi nagy film, Superhero Movie, Egy csodalátos elme, Csodabogár, Csillagkapu, Jóbarátok, Joey, South Park, Desperado, Király nevében, Holló, AvP-k, Ghost Rider, Egy vámpír Brooklinban, etc.

Magamról: Én egy nagy PENIS vagyok!!! Sajtfejem van, arany szívem, sok cigim (általában a többiek örömére) Gergő (Charlie) szerint meg egy peasant vagyok. Általában engedékeny vagyok. Gyengekezű és rá lehet venni minden hülyeségre.

Sokfajta karaktert szeretek, de általában az orkok a favoritjaim, de abból NEM a legbutább fajta. Vagy az Ogár, a Wookie, stb.  A lényeg, hogy legyen nagy, erős, de nem olyan nagyon hülye.

Kedvenc szerepjátékok: M.A.G.U.S., Kult, Vámpír, Káosz, Changeling, Star Wars, Cyberpunk meg ami jóóóó.

     
 

Herczeg Szabolcs - Aldarion

Kedvenc zenék: Iron Maiden, Ossian, Tűzmadár, Rhapsody of Fire, Pokolgép, Kalapács, Alestorm, Andrew Lloyd Webber musicaljei, illetve kortárs szimfonikus zeneszerzők művei, mint például Hans Zimmer, Steve Jablonsky, Klaus Badelt és még sokan mások.

Kedvenc könyvek: Rengeteg van, bár kiemelt kedvenceim például R. A . Salvatore, J. R. R. Tolkien, Frank Herbert, Robert E. Howard, Ursula K. Le Guinn, Steven Erikson, H. P. Lovecraft, Ed Greenwood, Tracy Hickman, Margaret Weis, Sir Arthur Conan Doyle, William King, Steve és Stephani Perry, Richard A. Knaak, Wayne Chapman, Raul Renier, Alan Dean Foster, J. K. Rowling, Dan Abnett és még sok szerző munkássága.

Kedvenc filmek: Arthur király, Gladiátor, Jégkorszak-trilógia, A holló, Alien 1-4, Predator 1-2, A Da Vinci-kód, Angyalok és Démonok, Transformers, Vasember, Myazaki mester művei, Bleach, InuYasha, Fullmetal Alchemsit, CSI, NCIS, Odaát, Gyilkos számok, Csillagkapu, Slayers, Dr. House, Ghost in the Shell, Akira, A Gyűrűk Ura... stb.

Magamról: Egyesek szerint végtelenül romantikus lélek vagyok, nem tudom ez igaz-e. De amit tudok, az az, hogy hajlamos vagyok gondolatban pillanatok alatt messze elkalandozni. Ez tény, ami miatt sokan szoktak ugratni. A mesélési stílusom állítólag félúton van a jóságos mikulás és Stephen King között. Hogy ez jó vagy rossz, arról kérdezzétek a játékosaimat.  Emellett gőzerővel honosítok az egyik magyar képregényes oldalra, a HálóZsákra.

Játékosként ritkán bizonyítok, noha volt idő, mikor csak arra voltam hajlandó. De az idő múlik, az ember változik, és rájöttem, hogy sokkal jobban szeretek másokat szórakoztatni, kihívás elé állítani. Mondták már, hogy scriptes vagyok, a de ezen annyira nem akadok fel. Elsősorban D&D-t, amellett meg Vámpír krónikákat szoktam mesélni, noha néha még egy-egy M.A.G.U.S. parti is belefér az összképbe.

Kedvenc szerepjátékok: M.A.G.U.S., Vámpír: a Maszkabál, Vámpír: Középkor, Star Wars, Cthulhu hívása, Dungeons & Dragons: Forgotten Realms, de ezen kívül nyitott vagyok szinte bármire .

     
 

Németh József Richárd - Zöld Manó, Lambach, Primortel, Ibrahim

Születési év: 1986. 11. 20.

Kedvenc zenék: Nine Inch Nails, Iron Maiden, Mortiis, Dimmu Borgir, Immortal, Metallica, Ska-P, Manowar, Slayer,Pendulum, Amon Amarth, Slipknot, Testament, Cross Borns, Dalriada, Sponghle, Ozzy,COF,COBHC, In Flames, Arch Enemy, Finntroll, Korpiklaani, Iced Earth, Corpse Carving, Panjabi MC, Orphaned Land, Ákos, Depeche Mode, Kovenant, Marilyn Manson, KoRn, The Prodigy, Orbital, Roni Size, The Muse, Sepultura, Soulfly, Zorall, Ossian, Rob Zombie, Coal Chamber, Propellerheads, Zyklon, Moby Dick,

Kedvenc könyvek: Asimov-Alapítvány sorozat, E. Howard-Conan történetei, Ursula K. Le Guin-Szigetvilág sorozat, Dale Avery-Renegát, Wayne Chapman-Gorduin ciklus, Jan van den Boomen-Jó széllel toroni partra, Raoul Renier - minden, H. P. Lovecraft - Herbert West Reanimator, Stephen King - amit eddig leírt (tőle még a falfirkát vagy a budipapír fecnit is érdeklődéssel olvasom, ha tudom ő írt rá) R.A. Salvatore - Drizzt ciklusa, R.A. Heinlein - bármi.

Tolkien életműve

Kedvenc filmek: Holló, Kapcsolat, Alien sorozat, Csodabogár, Michael, Jöttünk láttunk visszamennénk, Szellemlovas, Hegylakó, Interjú a vámpírral, Ellenség a kapuknál, Meet Joe Black, Király nevében, Gyűrűk Ura, Mátrix, (minden jófajta anime) Desperado

Magamról: Hiába írok ide bármit, mert úgyis nem úgy van, mert sokan azt hiszik ismernek holott rohadtul nem. Talán egy két ember,(és bizony ezek között még a szüleim sincsenek ott)

tudja milyen is vagyok igazából. Csendes, magának való emberke lennék (még ha néha nem is ez jön le másoknak)aki becsüli a tiszta értékeket, a szeretetet és az őszinteséget. Ki nem állhatom a képmutatást és a hazudozást. Szeretek elvont dolgokon elmélkedni,és amíg ebben partnerre találok addig nincs is gond szerintem. Szerepjátékozni azért szerepjátékozom mert itt vélem meglelni azt amit elvesztettem(és még oly sokan mások is)a gyerekkor ízét, az őszinte értékeket, a kalandot. Másfelől itt élem ki magam ha már önnön életem egy elég tropára ment undorító valami. Menekülök mondhatná bárki, nos igaza is van.

Rossz tulajdonságaim közül a pontatlanságot,az ingyenélést,a lustaságot,és a leheletnyi (sajnos örökölt)arroganciát vagyok hajlandó felvállalni. MÁST NEM.(a többit valószínűleg az ellenségeim vágják hozzám)

A hitvallásom a játékban a miért ne?A fantázia határtalan és SENKI nem szoríthat korlátok közé, itt legalábbis semmiképpen. Aki ezt teszi, az már el van fásulva, ezért szánok néhányat azok közül akik a játékot ugyanolyan korlátok közé préselik mint a maguk életét.(miért ne lehetne megölni Shackallort?,miért ne lehetne olyan hogy az én Ynevemen nincs Toron? stb... stb.)

Kedvenc Szerepjátékok: M.A.G.U.S. Vámpír. Changeling, (kifujt mással nem is igazán akarok játszani)

     
 

Szabó István

Kedvenc zenék:Zorall, Metallica,Turmion Katilot, Iron Maiden, Rammstein, Amon Amarth, Manowar, AC/DC, Kiss stb.

Kedvenc könyvek: Magus regények,Horror könyvek, minden szerepjátékkal kapcsolatos könyv.

Kedvenc filmek:X-men, Star wars, 300, Transformers, Jet li filmek, Történelmi filmek, Holló, Dracula, AVP-k.South Park,Ghost rider, horror filmek.

Magamról:

Kedvenc szerepjátékok:M.A.G.U.S. , Kult, Star Wars, D&D, Vámpír.

     
 

Tóth Gergő - Zero, Csárli

Kedvenc zenék: Manowar, Rob Zombie, Metallica, Iron Maiden, Rammstein, Ensiferum, Falconer, Akela, Blues Company, Depresszió, In Flames, Slayer, Grave Digger, Hammerfall, Judas Priest, Ronnie James Dio, Lordi, meg amit szeretnél.

Kedvenc könyvek: rengeteg van, főleg fantasy és hasonló témájúak. Néhány példa: Gyűrűk Ura trilógia és minden J. R. R. Tolkien tollából, Felix és Gotrek sorozat, Warcraft regények, Forgotten Realms minden mennyiségben, M.a.g.u.s. regények, Káosz világán játszódóak, Star Wars, StarCraft, Warhammer 40k, stb., stb.

Kedvenc filmek: Ők is vannak szép számmal. X-menek, Batman filmek, Star Wars-ok, 300, Vektor, Superhero Movie, Mátrix trilógia, Csillagkapu, South Park, Alien filmek, Ragadozó filmek, meg az AvP, Ghost Rider, Transformers, Ghost in the shell, Gyűrűk Ura trilógia, Indul a bakterház, meg még sok-sok egyéb. 

Magamról: Akik ismernek tudhatják, hogy alapvetőleg rendes, egyenes embernek csináltak meg. Szeretem a jó társaságot, amit hála Istennek, bartátaim körében mindig meglelek. Vannak kik ezt akadályozzák, de nem ide tartozik. Egyes források szerint jó a humorérzékem, szeretek viccelődni, akiket szeretek azokért tűzbe raknám a kezemet. Az intrikát meg a szemétkedést csak a játékban űzöm, ott van amikor egész jól. Való életben vagy le..rom vagy ha engem érint akkor jön a baj. Sokszor vagyok székely, ez sok mindentől függ. Rossz szokásom, a néha nem odafigyelés, a le..rom meg az önfejűség.

Általában játékosként tevékenykedem, nagyon ritka mikor mesélek. Akkor pedig Warhammer Fantasy, 40K, talán M.a.g.u.s.

A gonosz karaktereket is kedvelem, de inkább a jó szellemiségűeket, néha, ahogy mondani szokás, a székely típusú karaktert is. Fajilag szinte mindig az embert hozom, persze kivételek vannak.

Kedvenc szerepjátékok: Warhammer Fantasy, Warhammer 40K, M.A.G.U.S., D&D, Káosz, Star Wars, Vámpír, Cyberpunk, Warcraft.